MS Sagen er til for dig

Multipel sklerose kan ikke undgå at forandre dit liv. Det er den forandring, som vi hos Merck vil hjælpe dig med. For med den rette støtte vil du fortsat kunne nyde mange af livets gode sider.

Vores mange hjælpende initiativer har vi samlet under navnet MS Sagen. Her videregiver vi gode råd fra andre, der lever med MS. Vi kommer med nyttige råd og værktøjer til dagligdagen. Vi afholder støttearrangementer landet over. Og vi donerer midler til nye idéer, der har til formål at gøre tilværelsen med MS lettere. Det gør vi, fordi vores mangeårige erfaring fra hele verden fortæller os, at der er meget andet end medicin, der kan gøre en forskel.

MS Sagen er samtidig dit talerør. Her håber vi, at du vil dele dine erfaringer, gode råd, nye idéer og ønsker. For hvem er bedre til at støtte andre og vide, hvad der virkelig nytter, end mennesker der selv lever med MS?

Vi håber, at du vil følge MS Sagen og bidrage til at hjælpe andre med MS. For sammen kan vi gøre endnu mere for, at hverdagen med MS bliver både afvekslende og berigende.

Sidste år spurgte vi, hvordan Merck bedst kunne støtte op om MS. Vi modtog en masse gode forslag, som bevægede sig inden for tre områder: 

1) Hukommelse og koncentration
2) Øget opmærksomhed om MS
3) Motion for mennesker, der lever med MS

Derfor er det netop disse tre temaer, som vi kredser om i forbindelse med årets MS-dag og i tiden efter. Vi håber, at du vil være med og dele dine erfaringer, tips og gode idéer til at løse de udfordringer, man kan møde på disse områder. Dermed er du med til at lette hverdagen for mennesker, der lever med sclerose.

Giv dit input i vores idé kasse

Del billedet klik her

Del billedet klik her

Del billedet klik her

Del billedet klik her

MS sagen på Facebook og Instagram

”Sammen kan vi brede kendskabet til MS ud” På Facebook annoncerer vi løbende opdateringer på projekter og andet delbart indhold. Du kan bidrage til øget kendskab ved at dele eller like vores side samt de opdateringer du fidner relevante.